top of page

HAKU PÄÄTTYNYT. 

Haemme vauhdikkaaseen tiimiimme uusia työntekijöitä, jonka tehtävinä ovat ostosvaunujen ja muiden kaupan välineiden pesu, siirto ja korjaus. Työtehtävät suoritetaan kohteissa 2-3 huoltajan tiimeissä, joiden työnjohtajina toimivat kokeneet huoltajat. Työnjohtajat antavat koulutuksen kaikkiin työtehtäviin. Ostosvaunuhuollon lisäksi yrityksemme tekee ostosvaunukatosten ja kärryparkkien asennuksia. Koulutamme osan työntekijöistämme myös näihin työtehtäviin.

 

Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, koska kaikkiin työtehtäviin annetaan koulutus. Tehtävässä menestyäkseen on huoltajamme oltava ahkera, hyväkuntoinen ja nopea oppimaan uutta. Myös vastuuntuntoisuus, tiimityötaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat etsimiämme ominaisuuksia. Tarjoamme työntekijöillemme motivoivan palkkauksen, kannustavan työilmapiirin ja tekemisen meininkiä. Dimano Oy:stä saat asiallisen työpaikan, jossa hommat hoidetaan viimeisen päälle.

 

Huoltotiimi on vuorovaikutuksessa markettien työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa, joten suomen kielen kohtuullinen taito (vähintään B1-taso) on välttämätön. Työn liikkuvuuden vuoksi B-luokan ajokortti olisi erittäin hyödyllinen mutta ei ehdottoman välttämätön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työn liikkuvan luonteen ja työpäivien vaihtelevan pituuden kannalta olisi työntekijälle helpointa asua PK-seudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä toimipaikastamme. Työt suoritetaan ma-to keskimäärin 40h/vko, ja työhön saattaa sisältyä myös reissuviikkoja.

 

Työntekijällä on määräaikaisuuden jälkeen mahdollisuus suorittaa töitä sovittaessa osa-aikaisesti ympäri vuoden ja/tai kokoaikaisesti tulevilla kevät- ja syyspesukausilla.

Yhdellä palkatuista henkilöistä on mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, koulutettavaksi työtä suorittavan työnjohtajan tehtäviin. Ilmoitathan jo työhakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut tästä tehtävästä.

Työsuhde: Määräaikainen 6.4.-22.6.2021.

Hakuaika päättyy 19.3.2021 klo 15:00. Hakulomake alla.

Lisätietoja antaa: 

Kimmo Hemming

Toimitusjohtaja

0451248035

Kaikki_211 copy.png
Anchor 1
Täytä hakemus

Kiitos hakemuksestasi!

Luotettava kumppani banneri.jpg
Kaikki_083.png
Kaikki_081 copy.png
Hakemus
bottom of page