Etsimme kolmea ostosvaunuhuoltajaa

Haemme vauhdikkaaseen tiimiimme työntekijää, jonka tehtävinä ovat ostosvaunujen ja muiden kaupan välineiden pesu, siirto ja korjaus. Työtehtävät suoritetaan kohteissa 2-3 huoltajan tiimeissä, joiden työnjohtajina toimivat kokeneet huoltajat. Työnjohtajat antavat koulutuksen kaikkiin työtehtäviin. Ostosvaunuhuollon lisäksi yrityksemme tekee ostosvaunukatosten ja kärryparkkien asennuksia. Koulutamme osan työntekijöistämme myös näihin työtehtäviin.

 

Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, koska kaikkiin työtehtäviin annetaan koulutus. Tehtävässä menestyäkseen on huoltajamme oltava ahkera, hyväkuntoinen ja nopea oppimaan uutta. Myös vastuuntuntoisuus, tiimityötaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat etsimiämme ominaisuuksia. Tarjoamme työntekijöillemme motivoivan palkkauksen, kannustavan työilmapiirin ja tekemisen meininkiä. Dimano Oy:stä saat asiallisen työpaikan, jossa hommat hoidetaan viimeisen päälle.

 

Huoltotiimi on vuorovaikutuksessa markettien työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa, joten suomen kielen kohtuullinen taito (vähintään B1-taso) on välttämätön. Työn liikkuvuuden vuoksi B-luokan ajokortti olisi erittäin hyödyllinen mutta ei ehdottoman välttämätön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työn liikkuvan luonteen ja työpäivien vaihtelevan pituuden kannalta olisi työntekijälle helpointa asua PK-seudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä toimipaikastamme. Työt suoritetaan ma-to keskimäärin 40h/vko, ja työhön saattaa sisältyä myös reissuviikkoja.

 

Työntekijällä on määräaikaisuuden jälkeen mahdollisuus suorittaa töitä sovittaessa osa-aikaisesti ympäri vuoden ja/tai kokoaikaisesti tulevilla kevät- ja syyspesukausilla.

Yhdellä palkatuista henkilöistä on mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, koulutettavaksi työtä suorittavan työnjohtajan tehtäviin. Ilmoitathan jo työhakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut tästä tehtävästä.

Työsuhde: Määräaikainen 26.3.-17.6.2020.

Hakuaika päättyy 13.3.2020. Hakulomake alla.

Lisätietoja antaa: 

Kimmo Hemming

Toimitusjohtaja

0451248035

 
Täytä hakemus
 

© 2020 Dimano Oy.